Aanmelden voor een aanbesteding

Voorportaal

Welkom op de aanmeldpagina voor aanbestedingen in het platform NegometrixPortal.

Je hebt waarschijnlijk toegang gekregen tot deze pagina via een link op een website waar aanbestedingen zijn gepubliceerd (bijv. Tenderned of TED).

Deze aanmeldpagina kun je zien als een 'voorportaal' van de aanbesteding waarin je bent geinteresseerd.

Aanmelden

Je hebt toegang gekregen tot deze pagina zonder in te loggen op ons platform (met een gebruikersnaam en wachtwoord).

Als je voornemens bent namens je organisatie daadwerkelijk deel te nemen aan deze aanbesteding dien je je aan te melden. Dit doe je door in de sectie 'Aanmelden' je e-mail adres in te voeren.

LET OP: Gebruik het e-mail adres waarmee je gaat inloggen en werken aan de aanbesteding.

Door je aan te melden start je de procedure om voor deze aanbesteding met het ingevoerde e-mail adres in te kunnen inloggen op het platform NegometrixPortal. Na het invoeren van je e-mail adres ontvang je automatisch een e-mail met nadere instructies over hoe in te loggen. Het is belangrijk de instructies in deze e-mail te volgen.

Als je je al eerder hebt aangemeld voor ons platform met het ingevoerde e-mail adres kun je na aanmelding en het volgen van de instructie e-mail direct inloggen. Indien dit de eerste keer is dat je je met dit e-mail adres aanmeldt wordt je eerst gevraagd je e-mail adres te registreren.

Documenten

In de sectie 'Documenten' van deze pagina vind je de aanbestedingsdocumenten die de aanbestedende dienst beschikbaar heeft gesteld in het 'voorportaal'. Mede op basis van deze documenten kun je bepalen of je je wenst aan te melden voor de aanbesteding. Klik op de naam van een document om het te openen. Klik op de knop 'Startpagina' om, na opening van het betreffende document, weer terug te keren op de startpagina.

LET OP: Het zou kunnen dat de sectie 'Documenten' leeg is. De aanbestedende dienst heeft er dan voor gekozen geen van de aanbestedingsdocumenten in het voorportaal zichtbaar te maken. Je dient je dan aan te melden en in te loggen om kennis te nemen van de aanbestedingsdocumenten. Je kunt vervolgens besluiten om wel of geen inschrijving uit te brengen. Inloggen verplicht verder tot niets.

Kan je het antwoord niet vinden?

E-mail ons Support team

Of bel Support